viernes, 23 de abril de 2010

Sant Jordi mata l'aranya

Sabem que esteu ansiosos per veure quina és la deriva que pren aquest experiment. Nosaltres també. De fet no hi ha un objectiu concret ni un camí marcat per arribar-hi. Però el que si que tenim clar és la manera de fer-lo.

Agraïm sobre manera la vostra col·laboració, els vostres comentaris. Sense ells tot això no tindria sentit. Però ara que tot just comencem ens sembla que potser caldria acordar un codi ètic per, quan arribi l’autèntic debat, evitar suspicàcies.

Vosaltres sabeu qui som. I si no ho sabeu ho podeu preguntar o buscar-nos pel poble (segurament ens trobareu a una terrassa prenent una cervesa). Per això ens agradaria saber qui sou; si no amb el vostre nom real, amb un pseudònim que us doni una personalitat, si més no, virtual. Els anònims estan bé per enviar missatges d’amor quan s’acosta la primavera. Però si el que pretenem és construir-nos un futur real cal fer-ho donant la cara.

Per la nostra part, donar les gràcies a aquells que han començat a fer comentaris i anunciar-vos que encara que no ho sembli “estamos trabajando en ello”.

Per cert, si algú vol col·laborar més directament escrivint algun article de filosofia eclipsada, que ho faci a aquest correu (elsolhitoca@gmail.com) i en parlem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario