miércoles, 9 de junio de 2010

LA ESTACIÓ

En estas fechas tan señaladas, es un orgullo i satisfacción... inaugurar un nou racó del nostre blog, que poc a poc, es va configurant a sí mateix.


Aquest nou espai està destinat a presentar i oferir links d’interès, per vosaltres i per nosaltres, ja siguin adreces d’informació alternativa als medis de comunicació, com aquells links que ens portin a pàgines d’informació respecte ofertes de feina o perquè no, oposicions (que ara estan de moda). En definitiva, crear una “estació” en la qual es pugui accedir a tot allò que com ciutadans ens pugui beneficiar.


Amb els dies, les setmanes, els mesos... s’aniran afegint noves adreces, totes presentades i acompanyades d'una petita descripció on es parlarà de que hi podeu trobar...


Seguim insistint; que si algú de vosaltres, coneix d’alguna adreça interessant o d’utilitat i estigui disposat a compartir, serà d’agrair que ens la passi via email o en forma de comentari.


Per començar..


www.revelion.org Aquesta pàgina és una opció més de informació alternativa als medis de comunicació convencionals. S’actualitza diàriament, per tant es poden contrarestar noticies de molta actualitat; sempre amb molt de rigor.


www.hacesfalta.org; aquest és un dels molts portals de ofertes de feina que anirem oferint... potser aquest té una base més social, oferint principalment monitors de menjador, talleristes, etc.. però s’actualitza constantment i normalment hi ha bastants ofertes.


Habitatge Aquest link ens envia a una secció de la pàgina de la generalitat de Catalunya; concretament a la secció d’ajudes a l’habitatge; no cal recordar que és un dret constitucional que tenim adquirit.


Seguirem ampliant....

No hay comentarios:

Publicar un comentario