viernes, 18 de junio de 2010

Nous links...

Com apuntàvem anteriorment L’ESTACIÓ pretén ser un racó on poder arribar a múltiples espais virtuals i així poder accedir a temes tan variats com la nostra imaginació ens permeti; és per això que aquest cop, oferim dues pàgines dedicades a l’oci, que tampoc està malament davant de tanta crisi, atur, estafes, amenaces polítiques i socials... en fi, un panorama no menys que preocupant; i per últim una adreça que ens permet moure’ns d’un punt a l’altre sense gastar ni un euro de gasolina ( potser si que de bitllet, però això és un altre qüestió).


Cartellera Barcelona; En aquesta pàgina pots trobar totes les pel·lícules que fan a totes les sales de Barcelona. De cadascuna hi ha la corresponent descripció, l’horari, i evidentment les sales en que es pot veure. Interessant per aquells que tenen un especial interès per el setè art, i sobretot pel que fa a pel·lícules independents que no es poden trobar a qualsevol cinema.


Cine Granollers; seguint en la línia; aquesta és la web dels cines que per municipi ens queda més a prop; així que per aquells que decideixin quedar-se per veure un film, acompanyat o no (decisió personal), aquí pot consultar pel·lícules i horaris.


Per últim;


TMB, és una pàgina de transport públic; el més útil d’aquesta és que et permet introduir un punt de sortida i un d’arribada i et calcula varies rutes amb diferents transports “públics” (metro, tren, autobús); En el cas que s’hagi de baixar a Barcelona, per exemple, es un bon cable!



Apa! Esperem que algú li sigui de profit...

No hay comentarios:

Publicar un comentario